i en bartenders huvud vol. 1


Så här kan en bartender ibland tänka att han vill göra när man får konstiga klagomål eller kommentarer.

Det lackar mot jul...

turisterna i stan är nästan borta nu och det är väl sista högsommar veckan vi är inne på nu. Sen lackar det verkligen mot jul och snön börjar falla. Idag så är det en vecka och en månad kvar tills planet mot sydney lyfter. Men oavsett om turisterna är kvar eller inte så är det fullt idag igen på SALT fantastiskt trevligt. Jag tror närmare bestämt att den lokala befolkningen har letat sig till baka till SALT. Hur som cocktailsen smeks fortfarande ut från baren i ett högt tempo vilket WE LIKE!

Ses i baren på salt eller nån annan stans på en stänkare.


For life and the adventures ahead, CHEERS!  

sjukt kul bild =)

hahaha!

Monday madness

Robin

Igår var det en fantastisk måndag med galna cocktails på SALT och bara en helt galen kväll på Club Monday!
Mycket folk, galna tunes, & en hel del dricka. Plus att Cocktail-tjejer gjorde en sådant bra jobb med att gå igenom drinklistan förra måndagen så att nu har dom en bild på sig själv på "the wall of fame" på SALT. Sjukt kul! Måndags natten slutade i den fantastiska "källaren" som är inredd som en egen club med en TRAPP! Det är trappen som är the shit med lite järn 05.00 =)


Tisdag idag och halmstad står väl inte still för det. Dj Janni vänder plattor på Bond i afton. Det kan ju bara bli hur galet som helst. Det luktar kioskvältare?

For life and the adventures ahead, CHEERS!!

SALT är Club Mondays pre-lounge

Ikväll är det dags för cocktail monday @ SALT. Skönt häng i baren med schysta cocktails och himmelska toner från DJ janni. Så kom ner och känn pulsen innan det är dags för Club monday. I afton kör vi så det ryker. 
Vem behöver sol när det finns cocktails?

For life and the adventures ahead, Cheers!!

en helt vanlig söndag för krog-branschen

Kan se ut ungefär så här innan man kliver på party kvällen. 
(kanske inte i ett badkar alltid men va fan)

Söndag igen och det innebär ju krog-branschens lördag.
Galet party brukar det bli och ikväll så kör Wallins salonger krogsöndag med rydell & quick.
Det var det bästa av det bästa förra söndagen, så glasen i luften så kör vi så det ryker ikväll igen.

For life and the adventures ahead, CHEERS!!

I morgon kommer vara en fin dag

Lördagen den 25/7-09 kommer det att vara fullt kalas på salt under afterbeachen pga. att den är abonnerad för 300 törstiga gäster som först ska ha en fördrink och sedan parta loss på salt under dagen. Kommer bli en intressant dag beroende på vädret. Sedan är det 2 fulla sittningar som vanligt kalas kul!
summa sumarum om Fredagan är att det var fantastiskt fullt som vanligt och ett riktigt skönt barhäng med en massa människor från london som gillade mojitos överdrivet mycket. Kul att muddlern fick svettas lite! 
Vi hade även gänget från Lund nere på besök igen som gillar våra cocktails. Grabbar: ta de nu lugnt med tjejerna i Bulgarien och tänk på spriten!

Vi stämplade in på jobb 12.00 på dagen i fredags nu ska vi snart stämpla ut efter alla förberedelser inför lördagen, klockan är nu 03.41.
Många timmar blir det men det är det värt! Vi lever för yrket och det vi gör i det, vi klagar inte. Kör så det ryker! Weehoo!!

For life and the adventures ahead, CHEERS!


vinnarbilden på cocktail tjejerna


en stor elogé till er tjejer! ni har rekordet! ;)

bra kväll med sköna gäster

kvällen började med ett skönt häng i baren med folk som skulle upp och lysssna på tomas ledin. Fullsatt bar, fullsatt terass och sköna gäster. Det är så himmelskt kul när gästerna uppskattar det vi gör och det dom får. Tex. som paret från göteborg som varit här åtskilliga gånger och är alltid nöjda, trevliga och glada. Dom är idealiska gäster på en restaurang som verkligen ser vilket jobb som läggs ner på service till gästen. Det blir alltid roligare att lägga ner mer tid på gäster som uppskattar vårat jobb.

Vi har även idag fått en liten inblick i hur framtiden kan se ut. Det är en väldigt trevlig syn som vi kommer ligga sömnlösa av inatt.

For life and the adventures ahead, Cheers!

högsommaren fortsätter

Med lite halv bra väder men fullt på SALT är det ändå. Fantastiskt trevligt tycker vi! Cocktailsen flöder ut från den stackars lilla baren som vi har men så länge vi har skoj så kör vi så det ryker!

En händelserik vecka har det varit, med vänner i mängder på besök och dom verkar tydligen fortsätta att komma ner för att hälsa på och göra halmstad med oss, underbart trevligt!

veckan som har varit innehöll bla.:

krogsöndag på wallins med rydell & Quick som var stört bra!
club monday ggr 2
en tösabit som somnade på toaletten på cafét
en efterfest på hotellet i ett alldeless för lite rum med alldesless för mycket sprit & folk
en bakislunch där men fick veta att det tydligen finns "f*ttpoliser som sätter K*kstopp på folk?
oslo eliten gjorde clubmonday
en efterfest i en villa som hade en mahognybar som var väldigt trevlig
Nattbad som slutade utan bad
2 tjejer, 25 cocktails var. De tjejerna är numera dom enda som kommit igenom hela cocktailistan på en kväll

Veckan fortsätter mot okända mål... skål och välkomna! Sommar i Halmstad, vad kan man säga? FANTASTISKT!
Snart bara 1 månad kvar till Australien... men nu ska vi fokusera på nuet, SKÅL på er! 

FOR LIFE AND THE ADVENTURES AHEAD...CHEERS!




två fantastiska tjejer

Robin

Jag & Andreas slog vad med två dal-kullor i våras om att dom aldrig skulle klara av att gå igenom våran drinklista på en kväll. Dom hävdade då att dom skulle fixa det. Mycket riktigt så lyckades dom igår! 25 cocktails plus 3 alkoholfria drinkar drack dom igår och kunde ändå stå på sina ben! BRA JOBBAT! 25x4=100! En liter sprit var fick de här 2 tjejerna i sig ! Vi är chockade över att dom lyckades och kul hade vi under tiden dom jobbade sig igenom drinklistan!
Vi får helt enkelt erkänna att vi förlorade vadet, och tjejerna är helnöjda idag

För övrigt så hade vi full bar 21-00 igår på cocktail monday @ SALT. Riktigt skönt häng med dj dille som stog och vände plattor! 

For life and the adventures ahead, CHEERS!

fantastisk krogsöndag

Robin

Kvällen började igår med en stor flaska rosé i sängen på SALT och sedan en trevlig middag i goda vänners sällskap.
Kvällen fortsatte sedan in till Halmstad till Wallins salonger som även nu i sommar börjat med Krogsöndag. Det är på söndagar krog personalen samlas för att ta ett glas eller två vilket alltid slutar i trevligt stämning. Många järn blir det!!
Wallins salonger kör krogsöndag med Rydell & Qucik på söndagar och sjukt trevligt var det med många gamla restaurang rävar och trevligt folk! STÖRT bra var det. En stor eloge till WALLINS! Kvällen avslutades på cafeet där det var smurf tema så hela personalen var målade blå, såg riktigt roligt ut! Men fantastisk bra var det. 

Ikväll kör vi Cocktail Monday @ SALT igen med galna drinkar, skön musik & trevliga människor! Nu kör vi!

For life and the adventures ahead, CHEERS! 

fuckad kväll

mycket jobb nu... turisterna äter upp oss! Men vi trivs så bra när vi sitter i skiten! Men skiten vi satt i igår är inte kul... Brist på kommunikation var den stora boven igår... Att jobba i den här branschen är som att vara i ett förhållande. För att saker och ting ska funka måste man kommunicera... Det funkade inte igår... trist när det blir dålig stämning på jobbet... Alla älskar att vara här och vi har så jävla kul tillsammans. Ikväll ska vi kötta skiten ur gästerna, vi ska lära oss av misstaget från igår och leverera 110 procent, som vi alltid gör! Tonight is the night when we gonna make it happen... I want to love you... ja ni vet hur låten går...

Ingen afterbeach idag, regnet har letat sig till västkusten! Hela veckan har varit halvkass, vad gäller vädret... Kul att vi har full restaurang ändå, varenda dag... höjdpunken var väl i onsdags när Lena PH och Orup gästade Hotell Tylösand och kom ner till oss både före och efter showen... Åt och drack gott, Halmstad närTV hann t.o.m. en intervju på vår solterass... Fullsmetad restaurang, härliga gäster och sköna cocktails är summa sumarum för vår del... Vi trivs här... snart beger vi oss!

FOR LIFE AND THE ADVENTURES AHEAD... CHEEEEEEEEEERS!!!

Det är mycket i luften nu..

Detta har hänt de senaste dagarna:

*Efterfest i en "källare" som visade sig vara stans coolaste lya tömdes det mycket av varje från barskåpet
*En flaska rom tömde vi på efterfesten i söndags
*Sofi Fahrman besökte SALT och visst hon är jätte duktig på det hon gör men räkna kan hon inte när hon skriver dricks 12:- på ett belopp på 78:- och sedan skriver totalen 100:- jämnt. Vi tackar så hjärtligt för dricksen men hur är det med matematiken?
*"Gästeliste bobby" & Startender dumbo är det senaste namnen vi fått.
*Robin jobbade som gästelisteentrevärd på club monday och nekade prinsen av spanien att komma in gratis
*Kungen av oslo "uffe the man" är på besök i halmstad denna vecka! stekarnas stekare! sjukt kul!
*Sova skavfötters är det senaste
*Laszlo gästade baren på SALT


Och trevliga händelser kommer det att bli närmsta veckan

For life and the adventures ahead, Cheers!

Cocktail monday igen =)

Utskicket till gästerna ser ut så här 

Äntligen Cocktail Monday igen!
Som vi har längtat, har inte ni? Start kl 21 på SALT med sköna tunes från Dj Alex Daag och sköna cocktails från baren att sippa på i en fantastisk solnedgång. Baren kommer Bubblan och gästande bartender Laszlo att sköta med magiska kompositioner. Ni som missat detta tidigare se till att komma ner på en stänkare på Restaurang SALT som är Club Monday´s officiella prelounge innan ni festar loss på Club Monday. Vill ni äta en bit mat innan så boka bord på 035 335 01

Imorgon så kommer Andreas jobba på SALT medan jag själv ska jobba med Club monday.
Miljöomväxling är alltid bra ! Skönt med denna sommar, är att det bara blir en måndag och inte 8 som tidigare år.

For life and the Adventures ahead, Cheers!


Sommaren har tagit fart...

Summan av kardemumman är:

*Våra cocktails på SALT sitter snart i varje hand på våra gäster
*Massa vänner är nere för att göra halmstad som man bara kan göra på sommaren
*Våran beach club är sjukt uppsskattat
*Minna ska göra en till video ikväll
*Vi gjorde fiesta igår, skit ställe men jätte kul med rätt umgänge!!
*Bartendrarna på tylöhus LÄGG AV med att ta snygga tjejers beställningar före killarna helt seriöst !
*Regn ogillas!  Regnet kan dra dit pepparn växer
*Snart är det måndag igen! WE LOVE MONDAYS
*Nästa vecka kommer det ner vänner i överflöd fett roligt!
*Svennebanan gilla eller ogilla?
* 3 is the magic number

beach club dax

Nu kickar vi igång våran beach club igen för denna vecka.
vi har den strålande solen, de kalla förfriskningarna och den sköna musiken med oss.
Stämningen kommer vara på topp! ses på terrassen!


For life and the adventures ahead, CHEERS!

bobby på SALT igen

ny video från en av våra favrit gäster Minna från www.spanbloggen.se
COOOOLT!! eller ?

dags för söndag

äntligen fredag brukar det heta... i vår värld heter det äntligen söndag! skillnaden är att vi jobba fortfarande, men det hindrar inte oss från att ta ut svängarna lite och efter söndag kommer måndag... vilket innebär cocktail monday @ SALT och club monday, här ska krökas... På måndag har vi bara två månader kvar tills vi flyger till Australien, det måste ju firas.

Vi ber om ursäkt för att uppdateringar inte skett... vi har jobbat 34 timmar nu fredag och lördag... sova har varit det enda vi tänkt på nu under helgen! Fredagen var grym, bra jobbat allihop... Lördagen hade vi bröllop, SNARK! så jävla torra människor, men det blev fruktsallad över så vi tackar och bockar!


SALT beach club

här kommer de utlovade bilderna från premiären av SALT beach club


Se så underbart man kan ha det från klockan 15.00 på SALT, Tylösand ons-lör vid underbart väder varje dag! ses där!

For life and the adventures ahead, Cheers!

premiär för SALT beach club

Var mycket trevligt med strålande sol, svajjande damer, kittlande kall rose som flödade i glasen och så klart himmelska toner från DJ Richard Häger. Lugn och skön start på SALT beach club som kommer bli en riktig hit den här sommaren.
Det är ju alltid skönt att mjuk starta så man kan sätta up rutiner på rätt sätt.

Vi hade även två nyförvärv i personalen idag som åkte på lite klassiska "practical jokes".
En av beach club servitriserna fick frågan om att hämta "bar-förlängaren" vilket hon kilade iväg och gjorde. Hon blev vidare skickad till 3 olika ställen varav det sista var köket som pajjade hela skämta SKITKÖK! :P

Den andra som var en kille blev för frågad om att hämta havs-vatten så köket kunde koka havskräftorna inför kvällen.
Killen kilade iväg med två is-hinkar och spatserade uppe på klipporna bra länge innan han hitta ett bra ställe att ta havs-vatten ifrån. haha skitkul tycker vi gamla rävar.

bilderna från SALT beach club kommer imorgon.

For life and the adventures ahead, Cheers!

en ny fantastisk rom har kommit...

... Med i vårat sortiment på SALT! Fanstastiskt kul tycker vi, Även 2 gäster som fick dom första dropparna av den ikväll.
Romen heter Admiral Rodney och har legat på amerikanska ekfat i 13 år och har karaktären, elegant med en ljuvlig vaniljton och inslag av äpple, söta russin och ädelträ. Len med lång eftersmak och hög komplexitet.

Kvällen som har varit var fantastisk idag igen med ett skönt kvälls-häng med mycket sköna gäster och cocktails.
Det är så underbart när vi får göra det vi är bäst på. Göra cocktails och prata om sprit med andra människor.
Vi tycker även att det är himmelskt bra att folk uppskattar våra cocktails och att det är ett väldigt gott snack om baren på
SALT. Det märks att våra gäster trivs.

Premiär för SALT´s beach club imorgon glöm inte bort detta!


For life and the adventures ahead, CHEERS!

RSS 2.0