Äntligen framme på semester tider!

Nu har vi anlänt till borlänge en flaska champagne och en cigarr och flertal bira senare står vi nu här på en förfest innan vi ska gå ut på den klassiska "krogsändagen" i Borlänge på "skrubben". Om exakt en vecka sitter vi på planet till sydney och mera semester väntar gött ska det bli

For life and the adventures ahead, CHEEEEEERS!!!


i en bartenders huvud vol. 10

Den bästa ever!!!

Ny logo...

Händelserik helg... nu är slutet när... avslutningsfester osv... fredag hade  vi joker @ SALT, sjukt grym klubb som ägde rum på SALT, mindre antal folk än vi hade räknat med... men en jävla skön stämning! Albin meyers röjde sönder dansgolvet tillsammans med Eddie Cabrera! Grymt tryck, ni som inte var där...skyll er själva!

Avslutningsfest för personalen igår i Båstad... GALET kul!!! perfekt avslutning på en riktigt grym sommar!!!!!!!! Personalen på SALT... TACK för att ni finns!!!!

Nu är logon klar... design a la Johan "Flossy" Dalberg!!! grymt tack gubben, det kommer en godisbit på posten till dig!!!


JOKER @ SALT 2 NIGHT


See you there!!

JOKER @ SALT 2 NIGHT


See you there!!

i en bartenders huvud vol. 9


den har man ju vart med om?

3,5 månad har gått..



Robin

Så 2 veckor av denna säsongen är kvar. Folk börjar splittras och det fina höst vädret lurar runt hörnet.
Fast vad gör det när sommaren börjar komma fram ner i australien som vi 3 flyger till i början av sept.


5 somrar har jag jobbat nere på SALT och frågan är ju om det kommer en guldklocka till mig eller ej, vem vet? =)
5 somrar var dealen min första sommar och nu är det 2 veckor kvar tills jag gjort 5 men mycket kan hända säger chefen?

For life and the adventures ahead, CHEERS!!

JOKER @ SALT


SALT blir nattklubb 

i en bartenders huvud vol. 8


Startendern!

i en bartenders huvud vol. 7


Knäppa med fingrarna ?? 

i en bartenders huvud vol. 6


Viktig-Pettern

första bröllopet har gått av stapeln

Och det var väl lika roligt som vanligt med hundra tal och ingen som direkt drack något i baren, förens på småtimmarna blev det väl lite fart på gästerna iaf.
Men fler bröllop blir det varje lördag fram över nu. pust! Men det ingår ju i jobbet så det är bara att bita ihop. Timmar blir det!
Förhoppningsvis blir det helt fri bar på nästa bröllop och inte bara öl och vin. På så sätt kan vi ändå få ut lite av våra cocktails till gäster som i vanliga fall inte skulle beställa det själva.

Imorrn är det brunch kl. 11 så inte så mycket sömn nu men det får vi ta sen! Mycket london-gäster imorgon som sägs gilla cocktails vilket vi gillar! 

Tempot avtar men vädret har vänt vilket är skönt nät vi inte kör afterbeach längre så vi också kanske kan få lite solbränn denna sommaren. Tre veckor kvar sen blir bloggen på engelska av själet att vi trots allt flyttar till ett engelsk-talande land som kanske också vill ta del av bloggen? optimistisk kan man iaf vara!

For life and the adventures ahead, CheerS!



i huvudet på en bartender vol. 5


klassikern 

i huvudet på en bartender vol. 4


sista Club monday

Gick av stapeln igår likaså våran cocktail mondays @ SALT. Trist tycker vi, men vi går mot nya tider och nya äventyr.
Fantastisk måndag igår iaf. men riktigt skönt häng på SALT innan klubben. Nu lackar det verkligen mot jul men vad gör det, vi drar ju till Sydney och det är fortfarande en party vecka kvar i sommarstad halmstad!
 
For life and the adventures ahead, Cheers!

i en bartenders huvud vol. 3




i en bartenders huvud vol. 2



"Sista helgen"

Det märks att tempot börjar sänkas... det e skit trist att säga, men snart är det slut... vi bär iväg mot nya mål och destinationer men det känns sjukt tungt att lämna alla här i Halmstad... så sjukt bra gäng på SALT... BÄSTA sommaren hitills, alla kategorier!
Vi körde vår sista afterbeach idag.. skönt gung, dock utan vår ärade Rikard Häger... men de som var här trivdes, som alltid! Sista krogsöndagen på wallins med Rydell och Quick imorgon, vi kör sista cocktail Monday @ SALT på måndag, sista Club Monday på måndag, KAN vara sista helgen vi har sån fart som vi haft ikväll med fullsatt restaurang... sorgligt att allt börjar gå mot sitt slut... men vi har haft det underbart! Vi HAR det underbart, nu stundar öl på stan och mat på MC eller Noodlebar... skynda, de stänger snart... men vi brukar hinna ikapp!

For life and the adventures ahead... CHEERS!!!


kaos... we love it

fast sommaren börjar lida mot sitt slut har det fortfarande varit kaos på SALT ikväll... Anledningen är inte personalbrist, för många gäster eller brist på kunskap, som det skulle kunna vara... nej det här berodde på något helt annat! Ett trasigt avlopp... full restaurang och vi kan varken bruka toaletter, spola vatten, tvätta eller diska... Ja ni förstår själva... on top of this madness blir vi plötsligt 2 man mindre... våra kära chefer blir tvungna att hjälpa avloppsnissarna att gräva ner det nya röret... det innebär att ingen står i varken dörren eller i luckan (för de obildade icanördarna innebär det att ingen hovmästare sätter ner folk vid deras bord och ingen står och styr vart maten ska) som påföljd blir vi en i baren och Robin måste hova och hjälpa i luckan... och som sagt fullsatt och fredag... men vi löste skiten, det är det viktiga! Alla här på SALT är så grymma!!! STOR elogé till Palle och Rikard som grävde 300 m för hand för att det där aset till avloppsrör skulle hitta hem under jorden där den hör hemma!

1 augusti... fan vad tiden far iväg... snart är det aussi time... vilket innebär att bloggen kommer att skrivas på engelska... det ska bli intressant ha ha, vi löser det också!

Nu är inveneringen klar, citronjuicen pressas i skrivande stund... snart är det dags för MCdonalds, hungriga som as efter en slitig dag på jobbet... spriten får vänta tills på söndag...Rydell och Quick på Wallins... sen cafeét i vanlig oordning!

Skål och välkomna till vårt liv... SKITLIV...

For life and the adventures ahead... CHEEEEEEEEEEERS!

RSS 2.0