första bröllopet har gått av stapeln

Och det var väl lika roligt som vanligt med hundra tal och ingen som direkt drack något i baren, förens på småtimmarna blev det väl lite fart på gästerna iaf.
Men fler bröllop blir det varje lördag fram över nu. pust! Men det ingår ju i jobbet så det är bara att bita ihop. Timmar blir det!
Förhoppningsvis blir det helt fri bar på nästa bröllop och inte bara öl och vin. På så sätt kan vi ändå få ut lite av våra cocktails till gäster som i vanliga fall inte skulle beställa det själva.

Imorrn är det brunch kl. 11 så inte så mycket sömn nu men det får vi ta sen! Mycket london-gäster imorgon som sägs gilla cocktails vilket vi gillar! 

Tempot avtar men vädret har vänt vilket är skönt nät vi inte kör afterbeach längre så vi också kanske kan få lite solbränn denna sommaren. Tre veckor kvar sen blir bloggen på engelska av själet att vi trots allt flyttar till ett engelsk-talande land som kanske också vill ta del av bloggen? optimistisk kan man iaf vara!

For life and the adventures ahead, CheerS!



Kommentarer
Postat av: sarah

hHHhHhHHh Ni vet om jag fick bestämma hade jag varit där varjjjjjjjjje dag!!! dom har en gryyyym coctail listag =)) bobbbby, du vet bväl att vi kommmer tilllbaka!!! kram

2009-08-09 @ 04:15:31
Postat av: Mr D

fuck optimistisk =)

2009-08-09 @ 08:30:34
Postat av: place1

ja jag är inte bitter :D

2009-08-09 @ 20:51:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0