kaos... we love it

fast sommaren börjar lida mot sitt slut har det fortfarande varit kaos på SALT ikväll... Anledningen är inte personalbrist, för många gäster eller brist på kunskap, som det skulle kunna vara... nej det här berodde på något helt annat! Ett trasigt avlopp... full restaurang och vi kan varken bruka toaletter, spola vatten, tvätta eller diska... Ja ni förstår själva... on top of this madness blir vi plötsligt 2 man mindre... våra kära chefer blir tvungna att hjälpa avloppsnissarna att gräva ner det nya röret... det innebär att ingen står i varken dörren eller i luckan (för de obildade icanördarna innebär det att ingen hovmästare sätter ner folk vid deras bord och ingen står och styr vart maten ska) som påföljd blir vi en i baren och Robin måste hova och hjälpa i luckan... och som sagt fullsatt och fredag... men vi löste skiten, det är det viktiga! Alla här på SALT är så grymma!!! STOR elogé till Palle och Rikard som grävde 300 m för hand för att det där aset till avloppsrör skulle hitta hem under jorden där den hör hemma!

1 augusti... fan vad tiden far iväg... snart är det aussi time... vilket innebär att bloggen kommer att skrivas på engelska... det ska bli intressant ha ha, vi löser det också!

Nu är inveneringen klar, citronjuicen pressas i skrivande stund... snart är det dags för MCdonalds, hungriga som as efter en slitig dag på jobbet... spriten får vänta tills på söndag...Rydell och Quick på Wallins... sen cafeét i vanlig oordning!

Skål och välkomna till vårt liv... SKITLIV...

For life and the adventures ahead... CHEEEEEEEEEEERS!

Kommentarer
Postat av: Martin Gbg

Ni fixar allt killar, kanske skulle sätta er som ansvariga för sverige i stället för dom politiker som finns i dag! ni är inte rädda för att säga saingen och ni är inte rädda föra att ta i, Dumbo och Larry for statsminister!

2009-08-01 @ 13:53:58
URL: http://www.enfdbarslynas-nyaliv.devote.se/
Postat av: place1

martin we love you!! håller du i valkampanjen??

2009-08-02 @ 17:13:49
URL: http://placeonebartender.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0