Historian bakom Place1bartender

Vi är två grabbar, Andreas (1983) och Robin (1985). Vi jobbar båda två som bartendrar och älskar det vi gör. Vi är väldig driftiga och sjukt duktiga på det vi håller på med. Vi tar våra yrken på största allvar och gör allt för att utveckla oss själva så väl som yrket i sig. Vi har jobbat och bott ihop sedan 2006. Vi märkte rätt snabbt at att samarbete oss emellan skulle leda någonstans. Än så länge har det lett oss till två heta sommar säsonger i Halmstad och Tylösand, en varm vinter i tropikerna, närmare bestämt Guadeloupe Karibien. En månad i thailand och jobbat tillsammans med FLOW cocktail. En kall vinter i Norges huvudstad Oslo. Sommaren 2009 kommer bli den mest händelserika sommaren hittils. Vi har fått i uppdrag att designa och bygga en bar i Tylösand, på stället där Robin jobbat sen 2004 och Andreas sen 2007.

Vår stora dröm är att öppna upp ett eget ställe. Place 1 (Pläjset) ska stället heta. Vi vet inte vart, när, eller hur. Det är det vi ska ta reda på efter sommaren. Vår inspirationsresa genom världen som kommer att börja i Sydney, Australien ska ge oss nog med kött på benen för att kunna öppna den perfekta cocktailbaren. 

På den här bloggen ska alla som är intresserade av det vi gör kunna följa oss. Vi kommer öppna upp våra liv och försöka få er att förstå vad det här betyder för oss. Vi vill ge en inblick i hur en bartenders liv kan se ut, vi vill upplysa och lära folk att bara för att man kommer in på en bar, dylikt betyder INTE det att man kan uppföra sig hur som helst. Behandla andra medmänniskor som djur. Som ni märker har vi väldigt stor yrkes stolthet och det finns mycket saker som gör oss upprörda.

Vi har mängder med idéer som på något sätt kan utveckla oss själva och branchen. Det svåra är att få ut dem till allmänheten. Vi tänkte att en blogg kunde vara kul. Bra för oss på så sätt att vi får skriva ner våra tankar och idéer och kunna få möjlighten att få lite feedback. Man vet aldrig vem det är som läser, eller hur? 

Följ oss på vår resa där vi delar med oss av vår erfarenhet och kunskap. Mot slutmålet... PlaCe 1... 

Kommentarer
Postat av: Rose-Marie Warnerfjord

Förts måste jag säga att ni har en riktigt bra blogg, speciellt för en som är helnykterist men som älskar att blanda drinkar åt andra och som är väldigt intresserad av jordens alla drycker. Jag hoppas på att ni får ert eget ställe så ni kan jobba efter era egna mål och drömmar! men känner jag Robin rätt så vet jag att han kommer att lyckas med de planer han har. Så jag kan bara säga lycka till!

2009-04-07 @ 18:01:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0