Krogsöndag

Andreas & Robin

Söndag idag och detta innebär ju för restaurang folket oftast ledighet och fest ?
Krogsöndag kallas det runt om i landet bland annat och ikväll tänkte vi besöka cafeét inne i halmstad city som är kända för sin spektakulära krogsöndag.
Entrén där har dom löst på så sätt att det står en hink vid ingång där man själv får lägga så mycket man tycker det är värt att betala i entré.. fair deal eller hur ?
även i baren brukar det vara sköna priser på vissa grejer för att "förmodligen" visa att vi i branschen tar hand om varandra?
burkar va 25:- för ett litet järn och 39:- för en fat öl.. så sprit flöder dessa fantastiska söndagar. shotkrig mellan olika restauranger kan ochså förekomma... hetsdricka är väl bra...eller?
restaurang folk är oftast väldigt öppen sinnade och "everybody goes along" så skönare stäming än söndagar får man leta länge efter.

Imorgon kommer förstärkning i form av två damer (Lina och Frida) för att joina den eminenta personalen på Restaurang Salt. De sista förberedelserna skall göras för att kunna genomföra den efterlängtade premiären på Salt och öppningen också för den delen. Nu börjar sommaren, äntligen!

Nu åker vi!
For life and the adventures ahead                                        

Kommentarer
Postat av: caroline casparson

halmstad o tylö i mitt hjärta

2009-05-18 @ 22:11:07
URL: http://casparson.blogg.se/
Postat av: Martin (GBG)

tja jag håller så saktliga på att återhämta mig från en söndag i gbg, som inte festades med ordinaie restaurangare utan klass kompisar, var av en är nosrska så vi firade ju norge i går 17maj. säger så här killar, en söndag i sälen med allt var det innebär, var som en piss i havet. för i går firade vvi tre nog hårdare, bättre och väre en hela norge tillsammans det var galet.

Men hoppas ni hade det kul igår så där kul som baraen restauragnare kan ha en söndag.

Ses i sommar killar, då blir det järn!

2009-05-19 @ 00:05:17
URL: http://enfdbarslynas-nyaliv.devote.se/
Postat av: Oscar

Ser fram emot premiären imorgon. Jag hoppas det blir mycket kött? ;)

2009-05-19 @ 09:10:11
URL: http://blog.svedesign.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0