Premiär på Salt

Andreas

I onsdags hade vår älskade restaurang Salt premiär. Som vanligt var det kaos.. vi satt så hårt i skiten, men det e ju så jävla kul! För att ni som inte var där eller aldrig varit där ska förstå vilken typ av kaos det blir följer här en utförlig förklaring på hur kvällen går till:
ca 200 V.I.P gäster kommer klockan 18 för att ta del av den utsökta skaldjursbuffen (ca 600kg) och vin, öl och cider som vi bjuder på! Klockan 19 kommer alla de andra inbjudna för att göra samma sak som V.I.P gästerna fast utan sittplats... Det betyder att det är skaldjur överallt, alla dricker jätte mycket eftersom det är gratis. 250 flaskor vin, 4 fat öl och 8 lådor cider var det som gick ut under 2 timmar, efter klockan 20 är det fullpris på allt. Människorna som är på premiären gillar att kröka, gärna rosé, champagne eller cocktails. Vi SÅLDE 10 lådor rosé från baren, vad servisen gick ut med vet vi inte. Inga glas, fulla gäster, baren såg ut som skit, för mycket garnityr, ingen växel, babs maskin, uppkäftiga gäster, stjälande gäster, ja vad mer fick vi utstå denna otroligt härliga kväll i maj. JO... Kassa rekord i baren, under alla de sämsta förhållanderna lyckades vi ändå slå kassa rekord. Med god marginal!                                                       

Kommentarer
Postat av: Martin (GBG)

Önskar jag varit där och kunna sätte er än mer i skiten själa lite och fjatas med dom som var uppkäftiga förstår, att det var en härlig kväll precis som en prämiäsr ska var.



Vild galen och alldeles underbar !

2009-05-23 @ 16:41:13
URL: http://enfdbarslynas-nyaliv.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0