TEMA: BULLSHIT!!

Robin

afterwork ? haha ja vad ska man säga.. afterworken var mellan 17-19 och självklart glider jag och Andreas in 19.15 typiskt! skitliv! missade egentligen hela afterworken men lite trubadur fick vi ju höra. klockan blir 8 och den tunnas ut på folk så de blir ju lite mer sossigt med typ bara vi två i baren. då kommer den briljanta idén om att vi ska ha ett tema för kvällen med våran ny inköpta leksak... BULLSHIT knappen ! =)

en liten knapp som det står bullshit på som säger 5 olika varianter på bullshit.. hur som reglerna var enkla men blev snabbt mer å mer avancerade.. om nån av oss sa ordet BULLSHIT skulle den andra inom 5 sekunder säga vad som skulle beställas och den som nämnde bullshit kunde då välja att trycka på knappen och snabbt säga en ny beställning oxå där hade den som la första beställningen 5 sekunder att trycka på bullshit knappen.. om nu båda tryckt på bullshit knappen var de upp till bartendern att välja "bartenders choice eller bullshit choice"
bartenders choice är inte alltid trevligt när man får 2cl frangelico shot och en drink som är fernet med sprite fyyy fan!!! de va ingen trevlig grej men nu vet man hur den kombinationen smakar oxå... måste se allt i utbildnings syfte.. skitliv! och man fick inte dricka eller beställa samma sak 2 ggr.. yes vilken tur!! slappa man fernet å sprite andra gången iaf. =)

när klockan blivit runt 22.00 hade följande runder gått av stapeln för att nån nämnt ordet bullshit som en tex. slutade med en trippel bullshit felsägning... skitliv!! haha!

nej de är inte vatten vi dricker utan det är mineral vatten med razz i...förmodligen...2 cl frangelico och fernet och sprite innis & gun skulle vart kallare..trippel fel sägning i bullshithof!ferneten mellan landning hemma hos skirken
ska ju även tillägga att vi beställde även fritt under den tiden vi bestämde reglerna för tema..  tema rocks ! eller ... ?
man mår ju som man förtjänar idag men men ses vi i baren ikväll eller ? skit karaktär!


ja just jävlar ja mustaschen rök igår så nu ser man ut som 14 igen.. man kan ju iaf. försöka se ut som lammkött ? eller ?

For life and the adventures ahead! Cheers †

Kommentarer
Postat av: Carina frisör =)

Haha tur att man inte joinade förrän senare då, de låter som att ni fick de värsta av bästa världen =) hoppas på godare drinkar på onsdag, men de ska väl inte bli så svårt, me tanke på att NI jobbar =)

2009-05-16 @ 14:47:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0